1_7

Montere et reservoir – EK Res X2

Sidst opdateret den

I denne guide viser vi hvordan du nemt og perfekt montere et reservoir i dit kabinet. Specifikt er der i denne guide brugt EK´s RES x2 reservoir som kun kræver at man borer to huller i sit kabinet.

Først og fremmest skal vi vide hvor stort et hul vi skal bore i kabinettet. Har man smidt sin brugsvejledning væk, så kan dette findes ved at måle skruen. På EK´s reservoirs følger der 4 mm skruer med, så man skal derfor bruge et 4 mm bor. Skruen er reelt set lidt mindre som man også kan se på billedet herover.

Derefter kommer det sværeste næsten. Hvor skal man placere reservoiret i kabinettet. I CaseLabs SMH10 kabinettet som vi her bruger er der heldigvis massere af plads, men alt efter hvilket kabinet du har, så kan pladsen være træng, så tænk derfor over hvor det bliver nemmest at hælde væske på, og hvordan slangerne skal føres.

Når du har fundet ud af hvor reservoiret skal sidde, så måler du op til det første hul, og borer for med et lille bor. I vores tilfælde har vi brugt et 1.5 mm bor til at starte med.

Derefter kan der så blive boret efter med 4 mm boret, og så kan man tjekke om skruen passer ned i.

Når det første hul er boret, så mål hvor langt der er mellem holderne i den position du gerne vil have dem i. I dette tilfælde er der 16 cm. så det er hvad vi vil bore efter. Så ganske enkelt, så skal der bores et hul 16 cm. under det første, og vær opmærksom på at det er præcist under, da det er meget nemt at se et reservoir der er sat skævt op.

Monter derefter holderen med de medfølgende skruer. Vi har her sat en fiks lille skjuler på som vil skjule bolten med en kappe, så denne ikke er synlig. Disse kan anskaffes i de fleste elektronik forretninger, eller via nettet. Den specifikke model herover er skaffet fra mdpc-x.com.

Og sådan kommer den til at se ud når kappen er sat på.

Og det var det, dit nye reservoir er nu monteret og klar til brug. Skulle du stadig stå inde med spørgsmål, så skriv endeligt en kommentar til artiklen, og så vil vi svare snarest muligt.

 

Montere et reservoir - EK Res X2, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Kommentarer og forslag