1_8

Lys din PC op!

Sidst opdateret den

Syntes du at din pc går og ser lidt kedelig ud, og der mangler lidt lys så man kan se de dyre komponenter du har sat i den? Så læs videre her. Vi vil i denne guide kort fortælle om de forskellige slags lys du kan købe i vores shop, som vil pifte din PC lidt op.

Vi vil vise tre forskellige slags lys som du kan bruge til din PC. Alt efter hvor meget plads du har, og hvad du ønsker til din PC, så er en af disse løsninger måske noget for dig.

Kold katode lys

Disse stænger monteres let i din PC med det medfølgene velcro tape, og er kendt af de fleste. Kold katoder er nok den type lys der har været brugt mest i PC´er, grundet deres lave pris, samt at de er meget enkle at montere. Kold katoder kan få´s i to forskellige størrelser (10 centimeter og 30 centimeter) og også i alle regnbuens farver. Man kan endda købe ekstra moduler til dem som gør at de reagerer på lyd og lyser op derefter.

Kold katoder har den fordel at de lyser enormt meget op i forhold til konkurerende produkter. Dog kan de godt blænde en smule som ses på dette billede, da de lyser ud til alle sider uden at fokusere lyset.

LED strips

LED strips kan skaffes i mange forskellige længer, farver og udseende. Modellen herover bruger normale dioder, sat ind i en gummi ramme, mens man også kan købe LED strips som benytter sig af mindre SMD dioder.

LED båndene har den fordel at de er meget fleksible, så de kan monteres stort set over alt, og man kan få fokus på lige præcis de komponenter man vil have.

LED laser lys

Det sidste vi vil kigge på er en lidt speciel form for lys, som man ikke ser så meget i computere nu til dags. Nemlig lysdioder du pejer mod det du vil have oplyst. Modellen herover fra sunbeam kan lyse i rød, grøn og blåt, og ved at dreje på knapperne kan man blande de tre farver så man opnår alle farver på farveskalaen.

Dog har modellen et par ulemper. Den første er at fronten er sølvfarvet, hvor de fleste kabinetter i dag er sorte, og den anden er at dioderne i fronten er meget kraftige. Disse kan dog slukkes ved at slukke for hele enheden, men så slukker man samtidigt for lyset i kabinettet.

Her ovenover kan man se et par eksempler på det lys en enhed som denne vil kunne afgive. I fronten kan man samtidigt se hvilket lys man skruer op og ned for, ved at kigge efter farven på dioderne.

 

Dette var bare et par af de muligheder du har hvis du vil have lys i din PC. Mangler du inspiration, så tag og kig i vores galleri, hvor der allerede nu er mange interessante og flotte vandkølede PC´er du kan samle inspiration fra!

Lys din PC op!, 3.0 out of 5 based on 8 ratings
Fik du den hjælp du havde brug for?
VN:F [1.9.20_1166]
8 stemmer afgivet
Sidst opdateret den

Kommentarer og forslag