GIBSON – Et Parvum system med fokus på rene linjer og stilhed.

Oprettet den af Sjoerslev-Gomi
Gå tilbage

Ja, så skulle der bygges endnu et system – Denne gang til knægten som er ved at rykke faretruende tæt på “fars” PC.

Systemet er lavet i tæt samarbejde med knægten, han ønskede et rent og minimalisktisk build – Gerne Sort, Hvidt og Krom, så det skulle han da have.
Desvidere ville han (Og hans forældre *G*) gerne have et system der var så stille man nærmest kan komme det – Og det skulle være småt, til at tage med til LAN etc.

Tænkeboksen kaldte, og efter en dag gik jeg igang.

Det er komplet vandkølet, altså GPU(er), CPU, RAM samt MOSFETS – Ved at køle alle disse “kritiske” punkter med vand kan vi  sænke RPM på blæsere – Det blev derfor til Noiseblocker serien på kun 750RPM – Lige lidt over 7Db per blæser.

Pumpen er altid et vigtigt punkt, men her har jeg også lært lidt – Ved at bruge dobbeltpumpen, Swiftech 35X2, kan vi sætte pumpe hastigheden på 40-60% og stadig få samme ydelse som en single-pumpe der kører 100% – Lækkert og HELT stille!

Radiatorer blev leveret af Alphacool, det er deres ST30 model og der var plads til 2 Stk. 240mm i maskinen – Valget på den slanke ST30 model er self. reflekteret i valg af blæsere, ved så lav RPM er en slankere radiator at foretrække.

Kabinettet kunne KUN være et Parvum kabinet, og efter en hurtig samtale med drengene i England blev vi enige om en pris og de sendte fluks et af deres Black/White systemer – Det her er VIRKELIG kræs og vi kommer til at se MEGET mere til dette lille firma i fremtiden – De arbejder også med Mitx samt ATX kabinetter etc.

GIBSON - Et Parvum system med fokus på rene linjer og stilhed., 4.0 out of 5 based on 15 ratings
Billeder

Kommentarer og forslag